Victoria’s Secret onder vuur door lijst met meest sexy vrouwen

Net als voorgaande jaren heeft Victoria's Secret weer een #WhatIsSexy-lijst gedeeld. Daarin laten zij zien welke vrouwen...

Lees ook

Net als voorgaande jaren heeft Victoria’s Secret weer een #WhatIsSexy-lijst gedeeld. Daarin laten zij zien welke vrouwen hun dit jaar geïnspireerd hebben. Toch viel die lijst dit keer niet in de smaak… Op Twitter barstte het na de publicatie helemaal los omdat de bekende lingerieketen een belangrijk punt over het hoofd zou hebben gezien.

Allemaal ‘blank en slank’

Taylor Swift (meest sexy entertainer), Mandy Moore (meest sexy actrice) en ga zo nog maar even door… Allemaal kwamen ze voorbij op de lijst en Twitteraars viel op dat het allemaal blanke, slanke vrouwen waren. Tenminste, in de grotere categorieën. Enkel in de kleinere categorieën zoals ‘meest sexy outfit op de rode loper’ en meest ‘sexy stijl op een festival’ vielen twee vrouwen met een kleurtje in de prijzen. Daarnaast was er nergens een vrouw met een maatje meer te bespeuren.

Reacties

Volgers van Victoria’s Secret waren hier absoluut niet blij mee en lieten dat op social media duidelijk weten. Bekijk de reactie hieronder en de hele lijst hier.

Lees ook: Zien: Victoria’s Secret modellen zónder Photoshop

Bron: Nieuwsblad, Beeld: Getty, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook