De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je alt...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kylie Jenner gaat voor felle kapsels tijdens Coachella

Het festival der festivals ging afgelopen week weer van start: Coachella 2017. De line-up is geweldig, de outfits misschien nog wel beter en het wemelt er van de celebs. Zo bracht ook Kylie Jenner dit weekend een bezoekje aan het Amerikaanse festival. Voor die gelegenheid pakte de realityster flink uit. Zo deelde ze gister al een paar foto’s met een opvallende pruik en ging ze vandaag voor een paarse coupe.

Ook Kendall Jenner bezoekt Coachella

Naast Kylie was ook Kendall van de partij. Samen met haar bff Hailey Baldwin bezocht ze het populaire festival en de twee deelde flink wat kiekjes via social media. Waaronder een hele pikante, waarop het model met haar billen pronkt.

Kim Kardashian onder vuur door deze Instagram-post

Kim Kardashian maakt wel vaker reclame op Instagram. De ene keer is het een beauty-product, de andere keer gaat het om een nieuw product dat helpt om af te vallen. Toch viel haar laatste ‘advertentie’ niet in de smaak.

Kim deelde een foto waarin ze Diclegis promoot. Dit is een medicijn tegen ochtendmisselijkheid bij zwangere vrouwen dat in de VS alleen op voorschrift verkrijgbaar is. Volgens fans heeft haar post meer weg van de bijsluiter dan een persoonlijke aanbeveling. “Iemand heeft deze informatie vast voor je opgeschreven, jammer!”, schrijft een van haar volgers onder de post.

Het is niet de eerste keer dat ze het product aan de man probeert te brengen. Toen ze zwanger was van zoontje Saint verscheen er al een gelijkwaardige post. Ze ontving toen een waarschuwing van de Amerikaanse Food and Drug Administration.

Kris Jenner geeft dochtertje John Legend en Chrissy Teigen auto’s cadeau

Luna, het dochtertje van Chrissy Teigen en John Legend, vierde afgelopen vrijdag haar eerste verjaardag. Van haar vader kreeg het kleine meisje een plastic loopkarretje cadeay, maar een dag later besloot Kris Jenner daar een behoorlijk schepje bovenop te doen. De momager gaf de kleine spruit maar liefst twee auto’s in kinderformaat, zowel een roze Barbie Cadillac SUV als een roze Minnie Mouse-auto. “De koningin van cadeaus flikt het weer. Kris Jenner, je bent gestoord. We houden van je”, schrijft Chrissy bij een foto van de cadeaus.

Bron: E! Online, HollywoodLife, Telegraaf, Nieuwsblad, Beeld: Twitter, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook