Grazia’s top 5. Best gelezen van de week

De week was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mee...

Lees ook

De week was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Zien: Een piepjonge Rosanna uit Temptation Island
Het avontuur van Temptation Island is bijna voorbij, maar dat betekent niet dat iedereen er klaar mee is. Eerder werden er al jeugdfoto’s van verleider Alex gelekt, maar nu weten we ook hoe Rosanna er in haar kinderjaren uitzag.

2. Temptation Island-kandidaten maken huidige relatiestatus bekend

Gisteren werd alweer de allerlaatste aflevering van Temptation Island bij onze zuiderburen in België uitgezonden. Hoewel de aflevering pas volgende week– mits je in de weer bent gegaan met RTL XL of Videoland – in Nederland te zien is, konden de kandidaten gisteren niet wachten om hun huidige relatiestatus op social media te delen. Al was dit niet helemaal de bedoeling.

3. Relatie Robin Martens voorbij
Het werd al langere tijd gefluisterd, maar nu is de kogel door de kerk: de relatie van GTST-actrice Robin Martens en Kenzo Alvares is gestrand.

4. Boer Herman uit BZV onherkenbaar na metamorfose
Menig vrouw blijft thuis voor het programma Boer zoekt Vrouw, want wat is er nou leuker dan een stel boeren die op zoek zijn naar de liefde? Hoewel boer Marc er dit jaar met de schoonheidsprijs vandoor ging, kon het ook nog wel wat worden met de ietwat stijve boer Herman. Hij koos tijdens de afgelopen aflevering als eerste zijn droomvrouw, iets wat hem duidelijk veel goeds heeft gedaan.

5. ‘Minnares’ Michael van der Plas reageert

Er werd al geruime tijd gespeculeerd dat het niet goed ging tussen realitysterren Samantha “Barbie” en Michael van der Plas. Onlangs kwam het hoge woord er eindelijk uit; er zou een andere vrouw in het spel zijn. De vermeende minnares van Michael reageert nu op alle geruchten.

Laatste nieuws

Zie ook