Connie Breukhoven toen en nu

De naam Cornelia Jacoba Witteman zegt je wellicht weinig, maar bij de namen Vanessa en Connie Breukhoven ...

Lees ook

De naam Cornelia Jacoba Witteman zegt je wellicht weinig, maar bij de namen Vanessa en Connie Breukhoven gaat er vast en zeker een belletje rinkelen. Tijd om even terug te blikken op de Nederlandse diva.

American Dream

Connie begon haar zangcarrière met het nummer In The Heat Of The Night, onder de naam Vanessa. Niet veel later bestormde ze de hitlijsten met de nummers Upside Down, Dynamite en Cheerio. Haar zangcarrière werd op een lager pitje gezet, toen de destijds 18-jarige Connie in het huwelijksbootje stapte met Ruud van Arkenbout. Het koppel verhuisde naar de Verenigde Staten, waar Connie bijkluste als model.

Drie keer scheepsrecht?

Toen Connie’s zus, Lidia Witteman, ernstig ziek werd, keerde ze voor even terug naar Nederland om de zorg voor haar zus te dragen. Ze nam haar zus in huis en verzorgde haar tot haar overlijden. Door Connie’s terugkeer naar Nederland strandde haar huwelijk met Ruud. Niet veel later hertrouwde Connie met Peter Zulver en besloot het stel om samen een kindje te adopteren: een Colombiaans meisje dat luistert naar de naam Constanza. Ook het huwelijk met Zulver hield geen stand, maar ze vond al snel weer de liefde bij Hans Breukhoven. In 1987 trouwde het stel en Connie nam de naam van haar derde man aan. Ook Contanza kreeg de naam van haar nieuwe vader. Connie kreeg er ook een stiefzoon bij: Edwin, uit een eerder huwelijk van Hans. Na de bruiloft trok de diva zich terug uit de showbizzwereld, om het gezin uit te breiden. Hans en Connie adopteerden nog drie kinderen: Shanna, Marvin en Jordy. Toch kon de diva haar zangcarrière niet volledig achter zich laten. In 1992 bracht ze samen met haar kinderen een kerstsingle uit en drie jaar later schreef ze het nummer m Here For You voor haar kinderen.

#4

In 2009 werd bekend dat één van de bekendste showbizzkoppels na eenentwintig jaar huwelijk de handdoek in de ring gooide. Na de breuk had Connie nog een kortstondige relatie met Ben Angelier. Sinds 2013 is ze gelukkig met de 17 jaar jongere Eugène van Dun, waar ze sinds juli 2016 mee in ondertrouw is. Zakenman Eugène vroeg haar in 2014 al ten huwelijk, maar hij was toen nog getrouwd met zijn ex. Bovendien kreeg de ex van de blondine, Hans Breukhoven, te horen dat hij alvleesklierkanker had. Daardoor was het paar niet in de ‘feeststemming’. Wanneer het huwelijk plaatsvindt, wil ze niet zeggen.

Benieuwd hoe Connie er back in the days uitzag? Je ziet het hieronder!

Nu

Bron: Shownieuws, Nu.nl, Vrouw Online, Beeld: Hollandse Hoogte, ANP

Laatste nieuws

Zie ook