Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwi...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Harper Beckham zingt uit volle borst voor jarige moeder
Victoria Beckham vierde gisteren haar 43e verjaardag. Dochter Harper verraste haar moeder met een lieve video. Het meisje zong Happy Birthday voor Victoria en David filmde het schattige tafereel. En daar was zijn vrouw maar wat blij mee. “Ik hou van jullie, David, Brooklyn, Cruz, Romeo en Harper”, schrijft ze bij de video op Twitter.

‘Chris Brown mishandelt fotograaf’
De fotograaf van een nachtclub in Florida zou een pak slaag hebben gekregen van Chris Brown. De club uit die beschuldiging op haar Facebookpagina.

Discotheek AJA Channelside had Chris betaald om langs te komen in de club. Volgens de eigenaar van AJA kwam hij rond 1:30 uur aan. De huisfotograaf nam enkele foto’s van de zanger, maar zijn team verbood dat. De fotograaf claimt dat toen hij daarna plaatjes schoot van mensen op de dansvloer, hij werd besprongen door Chris en diens bodyguard.

Beveiligingsmedewerkers belden de politie, maar toen die kwam waren Chris en zijn bodyguard al vertrokken. De fotograaf werd in het ziekenhuis behandeld aan verwondingen aan zijn kaak en lip, en heeft volgens de Facebookpost van Aja Channelside aangifte gedaan. “Incidenten als deze veroorzaakt door Chris Brown en zijn team zijn betreurenswaardig”, schrijft de club. “AJA Channelside en onze staf excuseren zich voor de overlast. Er is aangifte gedaan wegens mishandeling en we werken mee aan het onderzoek van de autoriteiten.”

Het is niet de eerste keer dat Chris in aanraking komt met de politie. In 2009 bekende hij schuld aan de mishandeling van zijn toenmalige vriendin Rihanna. Toen hij nog in zijn proeftijd zat na die veroordeling, sloeg hij een man op straat in Washington. Ex Karrueche Tran liet afgelopen februari weten dat de zanger haar jaren geleden heeft geslagen, en recent met de dood had bedreigd. Chris mag van de rechter niet bij haar in de buurt komen.

Jan Jaap van der Wal en zijn vriendin Eva Duijvestein zijn ouders geworden van een zoon
Het jongetje heet Tove, zo laat de dolblije vader op Instagram weten. Onder het Instagram-bericht schrijft de kersverse vader: “Overweldigd door geluk”. Eva en cabaretier Jan Jaap maakten in februari bekend dat ze in verwachting was. In een interview in het blad LINDA. vertelde Eva dat ze zwanger werd dankzij intra-uteriene inseminatie. Het stel probeerde eerder een kind te adopteren en maakte daarna toch de keuze om het via het ziekenhuis te proberen.

Bron: RTL, Telegraaf, Beeld: ANP, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook