Dionne Stax reageert op relatie Humberto Tan

En dit is wat ze te zeggen heeft.
Dionne Stax reageert op relatie Humberto Tan

Humberto Tan en Dionne Stax domineerden afgelopen week de koppen van het showbizznieuws. Humberto heeft afgelopen week eindelijk van zich laten horen en nu klapt ook Dionne Stax uit de school. Soort van. In een interview met Flair laat de presentatrice duidelijk weten dat ze geen behoefte heeft om een verklaring af te leggen over haar affaire met de presentator. “Ik vind het zonde om mijn tijd en energie daarin te stoppen.”

Intelligent

De 31-jarige laat daarnaast weten dat ze niet snel verliefd wordt. “Nee, dat had ik als tiener al niet. Ik kreeg op mijn zeventiende mijn eerste serieuze relatie, die jaren heeft geduurd. Nu ik wat ouder ben en al een heel leven heb opgebouwd, merk ik dat het moeilijker is om echt verliefd op iemand te worden.” Op de vraag of ze een bepaald type heeft, reageert ze: “Ik doe niet aan vleeskeuringen. Het enige wat mijn exen met elkaar gemeen hebben, is dat het allemaal slimme mannen zijn. Intelligentie, dat vind ik aantrekkelijk.”

Ophef

Alle ophef over haar vermeende relatie met Humberto doet Dionne niet zo veel. “Het is vooral heel vervelend, maar ik voel niet de behoefte om erop te reageren. Het is niet de eerste keer dat ik in de roddelbladen sta en vast ook niet de laatste. Ik vind het zonde om mijn tijd en energie daar in te stoppen. Schouders ophalen en dóór.”

Bron: Nu.nl, Flair Beeld: ANP

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9af94aa9c06', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });