McDonald’s lanceert nieuwe burger

Dit gaat je dag maken!

Lees ook

Terwijl iedereen hier op de redactie zich strikt aan de Grazia Health Challenge houdt en de taarten, chocoladerepen en al het overige snoepgoed aan zich voorbij laat gaan, lanceert McDonald's de nieuwe McChicken. En die is wel heel erg moeilijk te weerstaan.

Populair

Dat de Big Mac al jaren razendpopulair is, blijkt wel uit het feit dat er alleen in Nederland al 1.700 per uur van worden verkocht. Als je dat even snel omrekent, betekent dit dat er elke halve minuut wel iemand een Big Mac in zijn of haar mond stopt. Maar wat nou voor de kipliefhebbers onder ons?

Dubbel zoveel kip

Waar de Big Mac-aanhangers hun hart kunnen ophalen bij het dubbel belegde broodje, was het voor de kipfanaten altijd een flinke domper bij het zien van de aanzienlijke minder belegde McChicken. Gelukkig is er nu goed nieuws, want McDonald's heeft de kipburger in hetzelfde jasje gestoken als de Big Mac. Vanaf nu kan je dus de Chicken Big Mac voorgeschoteld krijgen, al tikt deze natuurlijk qua calorieën wel weer het dubbele aan in vergelijking met de McChicken.

Ach… Af en toe een cheat meal mag best!

Lees ook: McDonald's komt met nieuw, schattig drankje

Bron: FHM Beeld: Instagram, iStock

Laatste nieuws

Zie ook