Donald Trump krijgt corrigerende tik van Melania

Oh oh, Donald toch...

Lees ook

Terwijl iedereen weer aan het werk is na de Paasdagen, gaat de video van Donald en Melania Trump nog steeds viral. Maandag vond in het Witte Huis de jaarlijkse ‘Easter Egg Roll’ plaats, waarbij uiteraard ook het Amerikaanse volkslied ten gehore werd gebracht. Al vergat de president daarbij wel iets heel belangrijks.

Evenement

De eierrace, waarbij kinderen van dertien jaar en jonger zo snel mogelijk een ei met een speciale lepel door het gras laten rollen, bestond dit jaar alweer 139 jaar. In tegenstelling tot voorgaande jaren, kwamen er dit jaar slechts 21.000 mensen op het evenement af.

Ongemakkelijk

Desondanks verwelkomde de president samen met zijn vrouw Melania en 11-jarige zoon Barron de Amerikaanse bevolking met een lach, al veranderde die al snel in een ietwat ongemakkelijke blik. Terwijl Melania en Barron traditiegetrouw hun hand op het hart legden toen het volkslied werd gestart, zat de president ergens anders met zijn hoofd. Zijn vrouw greep heel snel in, maar het kwaad was eigenlijk al geschiet. Hoewel ze zo onopvallend mogelijk haar man aantikte, ging de goedbedoelde actie heel het internet over. Erg grappig! Bekijk de video hieronder.

Lees ook: Ophef over portretfoto Melania Trump

Bron: Lindanieuws Beeld: Twitter, ANP

Laatste nieuws

Zie ook