Grazia’s top 3. Best gelezen op woensdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes.

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Lil' Kleine uit de kleren voor photoshoot
Waar Lil’ Kleine meestal rapt over drank, drugs, seks en vrouwen, laat de rapper tijdens een photoshoot een heel andere kant van zichzelf zien. “Ik doe me altijd wel heel stoer voor, maar ik ben heel emotioneel en ik heb eigenlijk gewoon behoefte aan kleine poesjes.”

2. Nanny Maddie McCann doet boekje open over verdwijning
De ontvoering van Madeleine ‘Maddie’ McCann houdt de gemoederen na tien jaar nog steeds bezig. De destijds 3-jarige peuter verdween ’s avonds in het Portugese Praia de Luz, waar de familie op dat moment vakantie vierde. De nanny van Maddie, die overigens anoniem wil blijven, hield lange tijd haar mond, maar vertelt nu voor het eerst haar kant van het verhaal.

3. McDonald's lanceert nieuwe burger
Terwijl iedereen hier op de redactie zich strikt aan de Grazia Health Challenge houdt en de taarten, chocoladerepen en al het overige snoepgoed aan zich voorbij laat gaan, lanceert McDonald's de nieuwe McChicken. En die is wel heel erg moeilijk te weerstaan.

Laatste nieuws

Zie ook