Het onverwachte item dat beautybloggers gebruiken in hun make-uproutine

De Boobie Blender!

Lees ook

In de wereld van beautygoeroes lijkt niets te gek. Van kurkuma voor een perzikhuidje tot zeewier tegen cellulite en van uien voor on fleek wenkbrauwen tot wasabi als natuurlijke lipfiller; we zagen het allemaal al voorbij komen. Maar make-upartist Huda Kattan komt nu weer met een andere hack, waar je flink van zult opkijken.

Beauty Boobie Blender

Op Instagram slingerde Kattan een video de wereld in, waarin ze haar foundation aanbracht met een… siliconen kipfileetje, je weet wel, zo eentje die je in je beha doet voor wat extra va va voom. Ze knipte hem doormidden en ging ermee te werk. Ze contourde haar gezicht er zelfs mee.

Huda zweert bij het product. Zo laat ze in het bijschrift van haar video op Instagram weten dat ze het aanbrengen van de make-up erg smooth ging en het ‘sponsje’ de foundation niet absorbeerde, waardoor ze minder van het product hoefde te gebruiken. Het is overigens niet de eerste keer dat we over siliconen beautytools schrijven, eerder schreven we al over de – inmiddels uitverkochte – SilliSponge. Daar lees je HIER alles over.

Laatste nieuws

Zie ook