Hollywood Breakfast

Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

O'G3NE neemt moeder niet mee naar het Song Festival
O'G3NE-zussen Lisa, Amy en Shelley Vol nemen hun moeder Isolde niet mee naar het Songfestival in Oekraïne. Ze lijdt aan een zeer zeldzame en kwaadaardige vorm van botkanker en is volgens haar dochters "te slecht" om mee te gaan.

"Mama wil absoluut niet dat haar ziekte onze carrière in de weg staat. Dus we blijven ook in het allerergste geval in Kiev", aldus Lisa tegen het AD."Het begon bij de eerste nekwervel, dus vlak bij de hersenstam. En nu zitten de tumoren ook op meerdere plekken in haar hals." Door de behandelingen heeft ze last van uitvalverschijnselen in het lichaam en verlammingen. "Ze weet dat we, waar dan ook, altijd aan haar denken en in geen geval onze carrière boven haar gezondheid plaatsen", vertelt Amy. "Mama vindt het geweldig dat we met ons songfestivallied Lights and Shadows iets positiefs met haar ziekte doen. Dat past ook bij haar: een hulpvaardige vrouw die zich altijd heeft weggecijferd voor anderen. Die iets negatiefs altijd ombuigt in iets positiefs."

Een bericht gedeeld door OG3NE (@og3ne) op

Hilary Duff en Matthew Koma zijn niet langer een setje
Een ingewijde zegt tegen E! News dat hun liefde al sinds maart bekoeld is, en dat de drukke agenda's van beiden de belangrijkste reden is. Fans roken al onraad toen het stel elkaar ontvolgde op Instagram en Duff haar ex-vriend, personal trainer Jason Walsh, opzocht in New York.

Duff en Koma ontmoetten elkaar tijdens de een feestje in januari in aanloop naar de Screen Actors Guild Awards. Ze maakten vervolgens meerdere romantische uitstapjes samen, ze vlogen onder andere naar Costa Rica. Hilary Duff trouwde in 2010 met ijshockeyer Mike Comrie, met wie ze in 2012 een zoontje kreeg. Het huwelijk liep in 2014 op de klippen en de twee scheidden van elkaar in 2016 maar behouden wel samen de voogdij over hun zoon. In 2015 had Duff kortstondig een relatie met personal trainer Walsh.

Beyoncé opnieuw in de prijzen
Het visuele album Lemonade van Beyoncé is opnieuw in de prijzen gevallen. De documentaire die bij de plaat hoort en werd uitgezonden op HBO heeft een Peabody Award gewonnen. Acteur Donald Glover won een prijs voor zijn rol als rapper in de serie Atlanta. De prijzen werden donderdag door de jury bekend gemaakt.

De jury prees Lemonade om de moed en intensiteit van de film. "Het is een betoverend en subliem meesterwerk over de levens van zwarte vrouwen en waarden zoals vriendschap, vertelt op een manier die we niet vaak zien in de Amerikaanse popcultuur", aldus de jury van de Peabody Award.

Bron: AD, Nu.nl, RTL, Shownieuws, ANP, Beeld: NAP, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook