Nieuwe ontwikkelingen in vermissingszaak Maddie McCann

De documentaire die aanstaande zondag zal worden uitgezonden, zou voor grote ontwikkelingen moeten zorgen.

Lees ook

De vermissing van het Britse meisje Madeleine ‘Maddie’ McCann, die in 2007 verdween uit een hotelkamer in het Portugese Praia de Luz, lijkt na bijna tien jaar nog steeds niet te zijn opgelost. Toch zou een tv-documentaire leiden tot nieuwe aanwijzingen in het langlopende onderzoek.

Zoektocht

Zowel een criminoloog, een forensisch onderzoeker en een voormalige Portugese rechercheur hebben de handen ineen geslagen, wat uiteindelijk een interessante documentaire opleverde. Zo zou de documentaire een nieuwe zaak belichten in het onderzoek dat al bijna tien jaar niet op te lossen lijkt te zijn. Ook zou het de zoektocht naar de verdwenen Maddie tot een einde brengen.

Hoop

En daarmee houden de ouders van Maddie, Kate and Gerry McCann, nog steeds hoop om hun inmiddels bijna veertienjarige dochter weer in hun armen te kunnen sluiten. Eerder deze week vertelde de nanny nog over het verschrikkelijke moment dat de ouders erachter kwamen dat hun destijds driejarige dochter verdwenen was. Haar verhaal kan je hier verder lezen.

Lees ook: Nieuwe tegenslag voor ouders verdwenen Maddie McCann

Bron: The Mirror Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook