Viral: Foto van gescheiden gezin weet veel los te maken

Dit bewijst maar weer dat een gescheiden gezin niet altijd een gebroken gezin betekent.

Lees ook

Waar scheidingen vaak voor veel ruzie en onbegrip zorgen, bewijst de vierjarige Maelyn dat dit niet altijd zo hoeft te zijn. Haar ouders Ricky en Clara tekenden vlak na de geboorte van Maelyn de scheidingspapieren, maar lieten hun dochter hier nooit de dupe van worden. Dat Maelyn zich volkomen gelukkig prijst met deze situatie, blijkt wel uit de schattige foto die binnen no time viral ging.

Plaatje

Ondanks dat haar ouders een punt achter hun relatie zetten, bleef de opvoeding van hun dochter altijd hun eerste prioriteit. Toen de twee allebei opnieuw liefdesgeluk vonden, werden ook zij onderdeel van Maelyn’s leven. Inmiddels vieren de twee gezinnen samen verjaardagen en feestdagen en staan ze met zijn vieren langs de lijn wanneer Maelyn een voetbalwedstrijd heeft. En dat leverde een mooi plaatje op.

Co-ouderschap

Haar stiefmoeder Emilee plaatste op Facebook een foto, waarbij het vijftal op een bijzondere wijze poseert voor de foto. De foto bewijst nogmaals dat een gescheiden gezin niet altijd tot een gebroken gezin leidt. “Ik zal nooit geloven dat co-ouderschap niet zou kunnen werken. Uit ervaring weet ik namelijk dat het wél werkt. Kies ervoor om te doen wat het beste is voor je kind, dan komt alles goed”, schrijft ze er bij.

De foto ging al snel viral en is inmiddels al meer dan 84.000 keer gedeeld.

Lees ook: Moeder gaat viral na hilarische foto van bevalling

Bron: Telegraaf Beeld: Facebook, iStock

Laatste nieuws

Zie ook