De Kardashian Kompilatie

Kourtney Kardashian ondergaat metamorfose en is onherkenbaar!

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kourtney Kardashian gaat undercover voor tv-programma

Normaal gesproken wordt de oudste van de Kardashian-Jenner familie in hoodies, een jeans en met haar bruine sluike haar gespot, maar voor het programma Jimmy Kimmel Live! maakte de realityster graag een uitzondering. Kourtney werd voor het Lie Witness News-item gespot met een chique kantooroutfit, een blonde pruik en een prothese voor haar neus, waardoor de realityster vrijwel onherkenbaar was. De oudste zus van Kim deed zich als een reporter voor die mensen op straat vragen stelt over iets wat nooit gebeurd is.

Kardashians absoluut niet blij met boek Caitlyn Jenner

Nu dat Caitlyn Jenner een boekje open heeft gedaan over haar ex-vrouw en dochters, zou de familie Kardashian op dit moment druk bezig zijn om terug te slaan. “Iedereen is benieuwd wat de familieleden er nu van vinden dat alles openbaar wordt gemaakt en wat is er nu beter om dit tijdens het draaien van Keeping Up with the Kardashians te doen. Hoewel Kris Jenner het boek van Caitlyn al heeft gelezen, is ze nog steeds not amused over haar uitspraken. “Ik heb het gelezen en er stond eigenlijk maar één positief ding in”, vertelde ze eerder al aan haar dochters tijdens het filmen van de realityshow. Oei! Dat belooft nog wat…

Bron: Hollywood Life Beeld: YouTube, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook