Klant doet vreemde ontdekking in zak sla van Albert Heijn

Lees ook

Het avondeten stond al klaar om opgeschept te worden, maar het enige wat miste was de sla. Gelukkig had de vrouw van Jort Kollerie een zakje gehaald bij de Albert Heijn. Maar toen het koppel op het punt stond om te eten, bleek er een bijzondere verrassing tussen de sla te zitten…

Tropische verrassing

En niet zomaar een verrassing, maar een hele tropische verrassing! Het stel vond namelijk een tien centimeter lange hagedis in het zakje sla van de Albert Heijn. Volgens AT5 ging het hoogstwaarschijnlijk om een ruïnehagedis, die veel voorkomen in het zuiden van Europa.

Contact

Het beestje had de lange tocht echter niet overleefd en was al dood toen ie gevonden werd door Jort en zijn vrouw. Die wisten niet wat ze ermee aan moesten en besloten de Nederlandse supermarktketen te contacten via Twitter.

Photoshop?

"Hallo @albertheijn hebben jullie een recept voor deze sla met verassing of is iemand van jullie personeel zijn/haar huisdier kwijt?", schreef Jort. De volgende dag kreeg hij reactie. "We zijn gek op af en toe een tropische verrassing. Vooral in onze sla 😉 Maar deze zit er wel heel braaf bij… Handig met photoshop zo te zien?"

Foto niet genoeg

De Amsterdammer stuurde een tweede foto, maar zelfs dat was niet genoeg om de medewerker van de supermarktketen te overtuigen. "Kan je mij een filmpje sturen?", kreeg hij als reactie. Pas toen Jort dat deed, werd hij serieus genomen.

Incidenten

Een woordvoerder van Albert Heijn heeft AT5 laten weten dat het inderdaad wel eens voorkomt, maar het zijn echt incidenten. Vergeleken met het aantal zakken sla dat wordt verkocht, komt het heel weinig voor.

Bron: AT5, Beeld: Twitter, AT5, ANP

Laatste nieuws

Zie ook