Datingshow ‘Take Me Out’ komt weer terug op televisie

Terug van weggeweest

Lees ook

Een aantal jaar geleden kwam er een einde aan de hilarische datingshow Take Me Out, waar onder andere Britt Dekker haar carrière als realityster aan te danken heeft. Het programma waar single mannen door een soort vleeskeuring gingen en de vrouwen mochten bepalen of ze wel of niet met hem op date wilden, komt naar verluidt weer terug op de buis. Al gaat het voorlopig wel alleen om de Britse versie.

Bezuinigen

In 2012 liet presentator Eddy Zoëy al weten weinig vertrouwen te hebben in een eventuele terugkomst van het programma. “Oh man, ik hoop zo dat Take Me Out ooit terug gaat komen, maar ik zie het somber in. Het is een duur programma en bij RTL is het nu gewoon keihard bezuinigen. Zo werk het gewoon: met minder geld meer programma’s maken”, vertelde hij destijds aan Televizier.

Lift

Toch komt het razendpopulaire programma, waar het altijd spannend was of er nou een hunk of een ietwat nerdy man uit de lift kwam zetten, in Engeland weer terug op televisie. Wie weet wakkert dit ook weer wat aan bij de Nederlandse programmamakers…

Lees ook: My Super Sweet 16 maakt comeback!

Beeld: Take Me Out

Laatste nieuws

Zie ook