Grazia’s top 3. Best gelezen op maandag

Deze stories werden door jullie het meest gelezen.

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Model verloor om deze reden duizenden volgers

Je hoeft maar een blik op Instagram te werpen, of de perfecte foto’s vliegen je om de oren. Van ballonnen tot een verse bos bloemen, tegenwoordig wordt alles uit de kast gehaald voor dé perfecte foto. Model Stina Sanders deed niet anders, maar besloot om het roer om te gooien. En dat kostte haar duizenden volgers.

2. Vrouw plaatst sexy selfie, pakt heel anders uit

Als je naar buiten kijkt, lijkt de zomer nog heel ver. Toch vond Twittergebruiker Shelbs het tijd voor een zomerjurkje en postte een sexy foto van zichzelf voor de spiegel. Waarschijnlijk had de vrouw wat leuke reacties op het kiekje verwacht, maar dat pakte anders uit.

3. Temptations Ken reageert op roddels over relaties met sugar mama's

Het Temptation Island-avontuur zit er na twaalf afleveringen op, maar dat betekent niet dat er ook een einde aan is gekomen. Zo verloor de Belgische Lize haar hart aan verleider Ken, die op dit moment nog steeds erg gelukkig samen zijn. Toch wordt het stel achtervolgd door roddels over het voormalige liefdesleven van de Haarlemse hunk.

Laatste nieuws

Zie ook