Dit shirt hebben alle modemeisjes in hun kast hangen

En is dus een echte musthave voor dit seizoen.

Lees ook

Het festivalseizoen is weer geopend en in Amerika zit het bekende Coachella er alweer op. Het was een komen en gaan van celebrity’s en it girls, die er allemaal uitzagen om door een ringetje te halen. Van fringes tot aan biker boots, de typische festivaloutfits waren duidelijk aanwezig. Maar daar bleef het niet bij, want ook de zogenaamde rockband t-shirts zijn weer terug van weggeweest.

Trend

Waar je vroeger alleen nog een shirt van je favoriete band kocht als je die hard fan was, zijn de verwassen shirtjes tegenwoordig gewoon bij high street winkelketens al Zara en H&M te koop. En wanneer Kendall Jenner en Gigi Hadid ermee gespot worden, weet je zeker dat het een trend is.

Festivalseizoen

De shirts zijn overigens niet alleen perfect voor het festivalseizoen, maar kunnen ook perfect op andere dagen gedragen worden. Onder een net jasje naar je werk, op een shortje voor naar het strand en met een mooie skinny voor wanneer je uitgaat. Enne, met alle festivals tijdens Koningsdag voor de deur kan je wellicht nog een goede outfit gebruiken!

Lees ook: Het meest populaire River Island truitje van het moment

Bron: LOOK Magazine Beeld: Instagram, iStock

Laatste nieuws

Zie ook