Temptations Herbert haalt hard uit naar verleidster Saartje

Oei! De Belgische Herbert haalt flink uit naar zijn 'maatje'.

Lees ook

Van de goede sfeer die er tijdens Temptation Island op het eiland heerste, is terug in Nederland en België niks meer van te merken. Zijn het niet de verleidsters die elkaar in de haren vliegen, dan is er wel iets anders aan de hand. De Belgische Herbert kon het op het eiland erg goed vinden met verleidster Saartje, maar van hun goede band is nu geen sprake meer.

Rivale

Het leek er even op dat de relatie tussen Herbert en Jolien voorgoed verleden tijd was, maar de twee hebben elkaar, ondanks dat ze beide vreemdgingen, inmiddels vergeven. Toch is het volgens Jolien nog niet zoals het was, wat mede door haar rivale komt. “Het vertrouwen is er nog niet helemaal. En Saartje blijft maar berichten sturen”, vertelt ze aan het Vlaamse weekblad Dag Allemaal.

Tranen

Het stel besloot om na de uitzending uit elkaar te gaan, maar ze bleven naar eigen zeggen wel moeite voor elkaar doen. “Er zijn sinds Valentijnsdag nog heel wat stormen gepasseerd. Maar ’t gaat nu beter, we zijn onze band echt weer aan het herstellen. Al krijg ik regelmatig nog een steek van haar.” Volgens Jolien vergt het dan ook tijd om elkaar weer te vertrouwen. “We zijn al een tijdje terug in Vlaanderen, maar doordat de uitzendingen nu pas op tv waren, werd alles opnieuw opgerakeld. De harde woorden, het overspel, mijn tranen…”

Vies meisje

Ook hielp het niet echt mee dat Herbert nog steeds contact had met verleidster Saartje, al kwam dat volgens hem voornamelijk vanuit haar kant. “Saartje heeft me gestalkt toen we terug in België waren. Ik heb haar duidelijk gemaakt dat ik verder wil met Jolien, maar nu zoekt ze allerlei manieren om mijn aandacht te trekken." Toen hij haar dan ook tegenkwam, zag hij een hele andere Saartje dan dat hij gewend was. "Tijdens actes de présence staat ze voor mijn neus andere jongens te kussen of op de bar te dansen, enkel om mij uit mijn tent te lokken. In Thailand was ze mijn maatje, maar nu zie ik haar als een vies meisje. Ik wil niets meer met haar te maken hebben." Oei, de band tussen Herbert en Saartje is duidelijk verleden tijd.

Lees ook: Temptations Ken reageert op roddels over relaties met sugar mama's

Bron: Shownieuws Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook