Australisch fitness-model showt indrukwekkende abs gedurende zwangerschap

Een hoogzwangere model zet het internet op zijn kop door het showen van afgetraind lichaam

Lees ook

Zoals jullie weten is de redactie al een tijdje hard aan het zwoegen tijdens de Grazia Health Challenge. De dames zijn niet in verwachting en vinden het al moeilijk genoeg om hun sixpack in vorm te krijgen. Nu gaan er beelden van het Australische model Chontel viral die hoogzwanger een lichaam had waar je u tegen zegt. De buikspieren van deze (ex)preggy woman waren met 36 weken zwangerschap nog overduidelijk te zien (jaloers!).

Kritiek

De keerzijde van internet kennen we inmiddels wel. Zo kreeg deze fitness-eigenaresse veel kritiek over hoe ongezond haar mate van sporten zou zijn geweest voor haar zwangerschap. Zodra je begint te googelen naar ‘zwangerschap’ en ‘sporten’ vind je genoeg info over hoe gezond dit kan zijn. Maar je wordt ook gewaarschuwd voor de gevaren als je té fanatiek sport. Zij bewees het tegendeel. Inmiddels is de bevalling vlekkeloos verlopen en is baby Miah een jaar oud. Over een post-baby body hoefde zij zich in ieder geval geen zorgen te maken. Die kwam erg gemakkelijk om het hoekje kijken.

Niet zo gek

Wat je niet moet vergeten is dat Chontel al jaren dagelijks traint en haar lichaam onderdeel is van haar baan. Zo'n killer-body hebben en behouden of onderhouden is dan een stuk makkelijker tijdens je zwangerschap. Daarnaast, ieder lichaam is anders. Dat laat zij ook zien in een foto waarin zij samen met haar bestie Nat poseert die maar 5 weken van haar scheelde, maar een veel grotere buik had. Tot slot, geen enkel lichaam is hetzelfde en dat is helemaal oké!

Lees ook: Op deze leeftijd heb je naar verluidt de meeste kans om zwanger te worden

Bron: Womanshealthmag Beeld: Instagram, iStock

Laatste nieuws

Zie ook