Wat Pommeline onopgemerkt tijdens Temptation Island deed

Niemand van de productie leek iets door te hebben...

Lees ook

Ondanks dat Merijn zijn relatie met Lisa zag stuklopen, heeft hij alsnog iets positiefs overgehouden aan het exotische avontuur. De dj liet zich uiteindelijk veroveren door de Belgische verleidster Pommeline, maar daar heeft ze wel stiekem het een en ander voor moeten doen.

Rol

De blondine had de taak om Merijn op het eiland voor zich te winnen, maar al snel wisten haar gevoelens de overhand te nemen. De verleidster viel als een blok voor de Nederlander en vond het dan ook maar moeilijk om in haar rol te blijven. Toen Merijn tijdens het kampvuur verkeerde beelden van zijn vriendin Lisa te zien kreeg, liet hij Pommeline steeds dichterbij komen.

Camera's

Er vond een zoen plaats en de twee kropen bij elkaar in bed, maar in feite had Merijn nog wel gewoon een relatie met Lisa. Omdat elke stap die de kandidaten zetten werd gevolgd door camera’s en ze de hele dag hun microfoontjes aan hadden staan, bedacht Pommeline een andere manier om Merijn duidelijk te maken dat ze het echt met hem meende.

Liefdesverklaring

Ze besloot een notitieboekje van de productie te stelen, waardoor ze haar gevoelens op papier kon zetten. De liefdesverklaring, waarin ze schreef dat het voor haar geen spel was en ze met hem een toekomst zag, schoof ze hem net voor de dreamdate ongezien toe. Haar stiekeme move heeft uiteindelijk wel geholpen, want de twee zijn nog altijd erg gelukkig samen.

Voor Merijn bleek zijn ultieme temptation uiteindelijk echte liefde te zijn, maar voor Herbert pakte dit compleet anders uit. Hij is helemaal klaar met verleidster Saartje, waarmee hij tijdens het programma nog dikke maatjes was. Lees hier wat hij erover te zeggen heeft.

Lees ook: Temptations Ken reageert op roddels over relaties met sugar mama's

Bron: Girlscene Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook