Grazia’s horoscoop

Jouw week volgens de sterren!

Lees ook

Jouw week volgens de sterren van 26 april t/m 9 mei 2017? Lees mee!

RAM 21 maart – 20 april
Na het kijken van een film ben je helemaal van slag. De beelden maken diepe indruk op je, en je zet vraagtekens bij zo ongeveer alles wat je op dit moment met je leven doet. Mooi dat het je zo raakt, maar slaap er in elk geval even een nachtje over voor je abrupt het roer omgooit.

STIER 21 april – 21 mei
Kan iemand je vertellen waar je in hemelsnaam de liefde van je leven vindt? Want hij snapt blijkbaar niet welke kant-ie op Tinder op moet swipen, neemt als je Happn moet geloven een andere route dan jij, en een profiel op een datingsite lijkt hij ook niet te hebben. Duik deze week gewoon ouderwets de kroeg in.

TWEELINGEN 22 mei – 21 juni
Amy Schumer, Chrissy Teigen, Lena Dunham – zijn er überhaupt boeken van celebs die jij niet in je kast hebt staan? Misschien kun je deze week gewoon een boek lezen dat niet door een bekende kop is geschreven? Je zal merken dat het je op een compleet andere manier inspireert. En dat is precies wat je nodig hebt.

KREEFT 22 juni – 22 juli
Je dacht er al even over na, maar deze week heb je ook echt de ballen om het te doen. Alles in je kledingkast dat niet meer bij je stijl past, gaat eruit. Alle strepen, alles wat kaki is, alles met franje: het maakt niet uit welke schifting er plaatsvindt, zolang je de dingen die je niet meer draagt maar weg sodemietert.

LEEUW 23 juli – 23 augustus
Je realiseert je deze week dat er niets terechtgekomen is van alle dromen die je ooit had op carrièregebied. Je hebt geen bedrijf, je staat ook nergens aan de top, je verdient genoeg om van te leven – maar daar houdt het dan ook wel mee op. Niet terugkijken naar wat niet gelukt is. Focus op wat wél nog kan.

MAAGD 24 augustus – 23 september
In een uiterste poging je voor de verandering eens volwassen te gedragen, wil je de hele week groente eten. En nee, een salade uit het schap telt niet. Aan het eind van de week kun je geen wortel of sperzieboon meer zien, maar je weet vanaf nu wél hoe je ze het lekkerst klaar kunt maken. Ook wat waard, toch?

WEEGSCHAAL 23 september – 22 oktober
Afronden. Door met je leven. Het klink zo makkelijk, maar wat valt het tegen om jezelf weer bij elkaar te rapen nu die relatie toch is stukgelopen. Weegschaal, kom je wel je bed uit morgen? Het mag dan allemaal knap klote zijn, zwelgen in zelfmedelij is geen effectieve aanpak. Mascara op, zakdoeken in je tas en gáán.

SCHORPIOEN 23 oktober – 22 november
Je in kunnen leven is een mooie eigenschap, Schorpioen, maar het is niet de bedoeling dat je de ellende van alles en iedereen om je heen met je mee gaat dragen. Dat levert oneindig veel stress op, terwijl het niet aan jou is om de problemen van een ander op te lossen. Retour afzender, al die zorgen. Voor je eigen bestwil.

BOOGSCHUTTER 23 november – 21 december
Je hebt je haar nu al tijden in hetzelfde kapsel zitten, maar deze week sta je voor de spiegel en denk je: is dit het nou wel? En je weet: als je je niet goed voelt over je coupe, dan voel je je over alles slecht. Snel naar de kapper, Boogschutter. Probeer iets nieuws en voel je als nieuw.

STEENBOK 22 december – 20 januari
Hoe doet zo’n Sylvie Meis dat? Die immer stralende glimlach, zelfs als er he-le-maal geen goede grap gemaakt wordt? Je merkt dat je er op je werk veel aan zou hebben als je ook zo’n lach had, maar helaas, dat is toch niet echt het geval. Nou, oefen dan voor de spiegel. Net zo lang tot je kramp in je kaken krijgt. Je kunt het!

WATERMAN 21 januari – 19 februari
Het leek zo’n goed idee: thuis sporten. Maar nu je deze week serieus een poging waagt, realiseer je je dat dit niets voor jou is. Het kleed ligt in de weg, het is veel te warm in je kamer, en je onderburen vinden het vast niet grappig dat jij op je plaats aan het sprinten bent. Toch maar weer een sportschool zoeken?

VISSEN 20 februari – 20 maart
Er zit iemand bij je op de afdeling die geen moer uitvoert. Je hebt het even aangekeken, maar nu je iedereen op ziet branden omdat ze aan het compenseren zijn voor jullie collega’s gebreken, neem je een besluit. Je gaat het aan je baas vertellen. Dan ben je misschien een klikspaan, maar wel een zonder stress.

Laatste nieuws

Zie ook