Exclusief! Doutzen Kroes: ‘Ik ben ook maar een mens’

Zelfs een topmodel heeft onzekerheden

Na haar lingerie- en sportswearcollectie heeft Doutzen Kroes (32) nu een beachwearlijn op haar naam staan. Ze is apetrots en was vorige week in Berlijn om het resultaat te showen. Grazia was erbij en vroeg naar haar onzekerheden. Want ja, zelfs een topmodel heeft die!

Bootylicious

Haar favoriete item uit de collectie? "De Brazilian cut is mijn favoriet. Die is wat hoger opgesneden, waardoor je billen beter uitkomen." In het geval van Doutzen helemaal begrijpelijk. Eerder vertelde ze Grazia dat haar heupen haar zwakke plek zijn. En dat haar aerodynamische lijf een kwestie is van ‘aanleg’. En dat het fanatieke zeilen van vroeger, waarbij je ‘automa­ tisch je buikspieren aanspant’ een perfecte basis heeft gelegd.

Onzeker

Toch vertelt ze nu dat ook zij wel eens onzeker is in bikini, omdat je toch wel heel veel van jezelf laat zien. "Ik ben ook maar een mens. Maar waar het om gaat, is dat je goed in je vel zit, want dat straal je dan ook uit. Een vrouw is aantrekkelijk als ze zich goed voelt." Jezelf verstoppen is dan ook onzin. "Billen komen ook nog eens beter uit wanneer je ze laat zien, dan wanneer je ze probeert te verhullen."

Het hele interview lees je in de nieuwe Grazia, die vanaf morgen in de winkel ligt!

Lees ook: Wat Doutzen Kroes echt eet op een dag

Laatste nieuws