De Kardashian Kompilatie

Er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie! Deze keer is-ie helemaal toegewijd aan de billen van Kim.

Meer foto's van onbewerkte billen Kim

Niemand kan er omheen: foto's van de onbewerkte billen van Kim gaan sinds gisteravond heel het web rond. Kim geniet ondertussen gewoon vrolijk verder van haar vakantie. En dus zijn er weer nieuwe foto's opgedoken van de niet-gephotoshopte kont van Kim. Deze keer in stringbikini.

Kim Kardashian reageert op niet-gephotoshopte foto's kont

Dat heel de wereld het over de onbewerkte foto's van Kims kont heeft, waarbij duidelijk wordt dat ze net als ieder ander putjes in haar billen heeft, is ook de brunette niet ontgaan. Ze laat dan ook duidelijk weten dat reacties van haters haar niet deren. "Wat ik aan het doen ben? Gewoon hier op het strand chillen met mijn flawless lichaam" schrijft ze op Twitter.

Kim Kardashian heeft aan kont laten sleutelen

Hoewel de brunette beweert dat haar booty puur natuur is, is daar volgens een plastisch chirurg niets van waar. "Dat er geen implantaten zichtbaar zijn, betekent niet dat daarmee is uitgesloten dat ze haar eigen vet heeft laten injecteren. Het is goed mogelijk dat ze vet vanuit haar minder geliefde lichaamsdelen, zoals haar buik of taille in haar billen of heupen heeft laten spuiten."

Een bericht dat is gedeeld door @_420chick__ op

Laatste nieuws

Zie ook