De reden waarom Selena Gomez niet zelf in 13 Reasons Why speelde

De schrijver vond haar uiteindelijk toch niet zo geschikt voor de rol

Lees ook

De serie 13 Reasons Why, dat voornamelijk over het verhaal van de scholiere Hannah Baker gaat, is op dit moment razend populair. Selena Gomez nam voor het eerst plaatst in de stoel van producer, maar had zo ook in de film kunnen spelen. De wereldster is naast zangeres namelijk ook nog actrice, waardoor sommige fans zich afvragen waarom zij de rol van Hannah aan zich voorbij liet gaan.

Schrijver

De zangeres was een grote fan van het boek, maar het was haar moeder die met het idee kwam om het boek te vertalen naar een Netflix-serie. De geruchten gingen dan ook dat Selena de rol van Hannah op zich zou nemen, maar de schrijver van het boek, Jay Asher, had toch iets anders voor ogen.

Populair

Volgens hem is Selena namelijk te populair onder het publiek om Hannah’s rol te kunnen spelen, hoewel hij dit een aantal jaar geleden nog anders zag. Destijds vond hij haar juist heel erg geschikt voor de rol, maar toen de serie eindelijk werd opgenomen was Selena toch te populair en te volwassen in zijn ogen. Selena zelf vindt het eigenlijk wel prima zo. “Een boek is beangstigend voor mij, omdat ik weet wat de fans ervan vinden. Dat is eigenlijk ook de reden dat ik er zelf niet in wilde spelen”.

Lees ook: Selena Gomez neemt afscheid van lange lokken

Bron: Elite Daily Beeld: 13 Reasons Why

Laatste nieuws

Zie ook