Deze Riverdale-acteurs zijn aan het daten geslagen

Bughead forever!

Lees ook

Het eerste seizoen van Riverdale is bijna tot zijn einde, maar in real life zien de castleden elkaar nog hartstikke vaak. Vooral voormalig kindsterretje Cole Sprouse – je kent hem vast nog wel van The Suite Life of Zack & Cody – en Lili Reinhart, die de rollen van Jugheid en Betty op zich nemen – brengen erg veel tijd met elkaar door. De twee hebben nog niks bevestigd over een eventuele relatie, maar bij het zien van deze foto’s is het eigenlijk vrij duidelijk.

Setje

Terwijl de twee still going strong zijn tijdens de afleveringen, lijken de tortelduifjes ook in het echte leven als een blok voor elkaar te zijn gevallen. De twee acteurs brengen spenderen zowat elke vrije minuut met elkaar en de geruchten dat ze ook off set een setje zijn, lijken steeds meer waarheid te worden.

Instagram official

Cole en Lili postten op Instagram namelijk allebei een foto, waarbij de actrice voor de cameralens van Cole poseert. Op zich nog niet eens heel verdacht, maar de tekst van Lili zegt al genoeg. “Bedankt dat je jezelf aan mij overgeeft”.

Hiermee bevestigt ze in principe nog niks, maar of dat nog nodig is…

Lees ook: Zien: Riverdale's Archie is hot in real life

Beeld: Instagram, Riverdale

Laatste nieuws

Zie ook