Roxeanne Hazes openhartig over moeilijke periode Rachel

"Het ging al een tijdje niet goed".

Een aantal weken geleden besloot Rachel Hazes zich op te nemen in het ziekenhuis, om zo haar geestelijke gezondheid weer op de rit te krijgen. Roxeanne Hazes steunt haar moeder enorm en is dan ook erg trots op haar.

Professionele hulp

In weekblad Weekend vertelt de zangeres over de moeilijke periode. “Het ging al een tijdje niet goed. Ik merkte wel dat mama niet lekker in haar vel zat”. Roxeanne is dan ook enorm trots dat Rachel uiteindelijk de stap heeft genomen om professionele hulp te zoeken.

Herstel

“Mama werkt echt keihard aan haar herstel en in die paar weken dat zij daar nu is, zie ik al verbetering”. Hoewel het dus een stuk beter gaat met Rachel, kan Roxeanne nog niet zeggen hoe lang haar moeder nog in de kliniek moet blijven. “We hebben het nou eenmaal niet over een gebroken been”.

Sterker

Ondanks dat ze dus niet weet wanneer ze weer zorgeloos met haar moeder op pad kan, is ze er wel van verzekerd dat Rachel hier sterker uit komt. “Het gaat in kleine stapjes de goede kant op. We zijn echt heel trots op haar”, aldus Roxeanne.

Lees ook: Zien: De make-over van Roxeanne Hazes' wenkbrauwen

Bron: Shownieuws Beeld: ANP

Laatste nieuws