Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Estavana Polman reageert op verloving Sylvie

De zwangere vriendin van Rafael van der Vaart heeft gereageerd op de verloving van zijn ex-vrouw, Sylvie Meis. "Ik vind het echt geweldig dat ze verloofd is en ben blij voor haar. Maar meer ga ik er dus echt niet over zeggen'', aldus Estavana aan Shownieuws.

Huwelijkscrisis Barbie en Michael één grote leugen?

Barbie en Michael zijn uit elkaar. Tenminste, dat is wat ze zeggen. Er wordt echter sterk getwijfeld of niet alles in scene is gezet. Ook word vermoedt dat Barbies nieuwe relatie met Rolf gewoon een verhaallijn is. Michael is op het moment namelijk in Nederland en plaatste een foto met zijn kinderen op social media. Daarop is te zien dat hij een zendertje draagt. Ook zijn er camera's gespot.

Douwe Bob 'getrouwd'

Ja ja, Douwe Bob is getrouwd! "Ik ben gister getrouwd met deze dame! Leeftijd is maar een getal" schrijft hij bij een foto op Instagram. Naast hem is een meisje te zien met sluier en een ring om haar vinger.

Laatste nieuws

Zie ook