Real life: ‘Mijn moeder zei dat we een donut gingen halen, maar ik werd besneden’

"Ik gilde en een van de vrouwen hield haar hand op mijn mond"

Lees ook

Adopteer een Clitoris is de naam van de campagne die binnenkort over de hele wereld wordt gelanceerd. Want besnijdenis moet stoppen, vindt ook Jamile (35). Wij geven je alvast een sneak peek, in de nieuwe Grazia lees je het hele verhaal.

Donut

"Ik was zeven jaar toen mijn moeder me op een ochtend tijdens de schoolvakantie wakker maakte. ‘Kleed je aan’, zei ze. ‘Dan gaan we naar de bakker om je favoriete donut te halen.’ Blij sprong ik mijn bed uit en trok zo snel ik kon mijn kleren aan. Even later huppelde ik naast mijn moeder mee naar de bakker. Althans, dat dacht ik…"

Oude vrouwtjes

"Onderweg zei mijn moeder dat ze even iets op moest halen bij het huis van een vriendin. Direct daarna zouden we mijn donut gaan halen, beloofde ze. We kwamen bij een huis waar ik nog nooit geweest was. Zodra we een voet in de tuin zetten, verschenen er vanuit het niets twee oude vrouwtjes. Ik had ze nog nooit gezien, maar voor ik iets kon zeggen sprongen ze op me af en grepen me ieder bij een arm."

Mes

Ik schrok natuurlijk ontzettend, ik probeerde me los te worstelen en riep mijn moeder om hulp. Toen ik mijn hoofd omdraaide en haar stokstijf zag staan, zag ik dat de tranen over haar wangen stroomden. Dat verdubbelde mijn angst. Waarom deed ze niets?! Ik probeerde de vrouwen te schoppen, te trappen en zelfs te bijten. Het haalde niets uit, want voor ik het wist verschenen er nog twee vrouwen die ieder een been vasthielden en me op de grond drukten. Hoe hard ik ook worstelde, ik kon me niet bevrijden."

"Plotseling kwam er een vijfde vrouw tevoorschijn. Ze had een mes bij zich, zag ik. Ik gilde, een van de vrouwen hield haar hand op mijn mond en de vrouw met het mes knielde tussen mijn benen…."

Het hele verhaal lees je in de nieuwe Grazia of HIER voor €0,49 via Blendle.

Laatste nieuws

Zie ook