Blogger rekent op geweldige manier af met body shamers

Wauw!

Lees ook

Het lijkt misschien nog ver weg, maar de zomer staat alweer om de hoek. De meesten zijn dan ook hard aan het trainen om straks in bikini over het strand te kunnen flaneren. Sarah Sapora durfde mede om die reden nooit een normale bikini aan te trekken, maar na 25 jaar heeft ze er dan eindelijk één aangeschaft.

Onzeker

De blogger is altijd in strijd geweest met haar lichaam, wat haar op veel momenten erg onzeker maakte. “De laatste keer dat ik een normale bikini droeg, was ik dertien jaar oud en was ik op fat camp”. Sarah leende een bikini van een leidinggevende, maar voelde zich er allesbehalve fijn in. “Het heeft 25 jaar geduurd voordat ik me weer in bikini durfde te hullen”.

Body shamers

Ondanks dat ze wel high-waisted bikini’s aanschafte, wilde ze ook graag weer een normaal model aan. “Ik was zo nerveus toen ik de doos opende, de bikini leek echt super klein”. De blogger heeft er inmiddels een fotoshoot – gehuld in de bikini die ze graag wilde – op het strand van Malibu op zitten. En daarmee rekent ze af met alle body shamers waardoor ze ooit is uitgelachen. Want hoewel Sarah een maatje meer heeft, ziet ze er prachtig uit!

Lees ook: Zien: Plus-size ballerina wordt internethit

Een bericht gedeeld door Sarah (@sarahsapora) op

Bron: Refinery29 Beeld: Instagram, iStock

Laatste nieuws

Zie ook