Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

De nieuwe vlam van Michael van der Plas

Het lijkt erop dat ook Michael van der Plas gelukkig is in de liefde. De ex van Barbie zou als een blok gevallen zijn voor brunette Kimberley Bottelier. De twee leerden elkaar kennen in zijn kroeg in Spanje.

"Vorige week donderdag ben ik naar Spanje toe gegaan en hebben we die kroeg bezocht.. en hebben we elkaar voor het eerst gezien", vertelt ze aan Shownieuws. Van een relatie is volgens Kimberley geen sprake, maar de twee hebben het 'erg gezellig met elkaar'.

De nieuwe vlam van Michael heeft naar eigen zeggen wel al bemiddeld tussen Barbie en Michael. "Ze hadden een discussie of iets gehad, ik weet het niet zo goed, ik bemoei me daar helemaal niet mee. Toen zei ik tegen hem: 'weet je wat, geef me Samantha haar nummer en dan bel ik haar wel op en praat ik wel met haar'. Toen zei ik: 'de kinderen moeten er niet tussen zitten'. En toen kreeg hij de kinderen mee."

Samantha, beter bekend als Barbie, stuurt volgens Kimberley wel aan op een relatie tussen haar en Michael. De blondine ziet haar namelijk wel zitten als nieuw liefje voor haar ex.

Miley Cyrus laat nieuwe tatoeage zetten

Miley Cyrus heeft er weer een tattoo bij. De zangeres liet een afbeelding van haar hond Emu op haar arm zetten. Tatoeëerder Dr.Woo plaatste dit weekend een foto van de nieuwe aanwinst van de blondine op Instagram.

Mr. Probz krijgt bezoek van politie

Mr. Probz kreeg zaterdag bezoek van de politie, die reageerde op een melding van onbevoegde personen op een bouwplaats. De rapper was toen zijn nieuwe clip aan het opnemen bij zijn ouderlijke woning. Deze flat wordt echter binnenkort gesloopt waardoor het een afgesloten bouwterrein is geworden.

Eenmaal ter plaatse herkenden de agenten de oud-inwoner van Zoetermeer meteen en kon een selfie dan ook niet uitblijven.

Bron: Telegraaf, RTL, Beeld: Instagram, Facebook, ANP