Grazia’s top 5. Best gelezen van de week

De week was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes.

Lees ook

De week was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Zo zien de billen van Kim Kardashian er zonder photoshop uit

Kim Kardashian staat bekend om van alles en nog wat, maar mede door haar flinke derriere heeft ze toch een flinke carrière weten op te bouwen. De realityster pronkt dan ook graag met haar achterwerk, al lijken haar billen in werkelijkheid niet zo perfect te zijn als ze vaak laat zien.

2. Vrouwen die op deze leeftijd bevallen krijgen slimmere en gezondere baby's
Ben jij verschrikkelijk slim, knap én gezond? Dan zou dit de reden kunnen zijn!

3. Zo scoor je altijd korting bij de McDonalds

Op dit moment is iedereen hier op de redactie druk bezig met de #GraziaHealthChallenge, maar dat betekent niet dat we alle lekkernijen ook uit onze gedachten hebben verbannen. Stiekem dromen we ook van de nieuwe Chicken Big Mac en Franse frietjes, maar helaas moeten we ons nog even inhouden. Mocht jij je niet aan al deze regels houden, dan hebben we erg goed nieuws voor je.

4. Treinreiziger krijgt gezelschap van niet één, maar drie muizen!

Mocht je als de dood zijn voor muizen, controleer dan goed het prullenbakje van de treincoupé de volgende keer dat je een ritje maakt met de NS. Dominic Kooijman liet op de Facebookpagina van de NS weten dat er een ‘zwartrijder’ aanwezig was. Na enkele minuten kwamen de twee andere wetovertreders ook tevoorschijn.

5. Wat een kapper je nooit zal vertellen

Een bezoekje aan de kapper doet ons altijd veel goeds: heerlijk in de stoel liggen en lekker achterover leunen terwijl een professional bezig is met je nieuwe coupe du fantastic. Maar hoe is het nou om aan die andere kant te staan, om kapper te zijn en alsmaar met je handen in andermans haar te zitten? Wij hebben 16 kappers bekentenissen voor je op een rij gezet.

Laatste nieuws

Zie ook