Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Verbaasde reacties op nieuwe McDonald's uniformen

Social media is not lovin' it...

Verbaasde reacties op nieuwe McDonald's uniformen

McDonald's staat bekend om de ietwat creepy clown Ronald McDonald, de grote gele M die nooit te missen is, de Happy Meal die ook als je de 25 bent gepasseerd nog leuk blijft om te bestellen én hun rode uniformen. In dat laatste komt nu verandering.

Parapapapaaaa i'm not lovin' it

Toen McDonald's dit weekend hun nieuwe uniformen introduceerde, ging het direct los op internet. De grijze pakjes ogen een stuk stijlvoller, maar toch zijn McDonald's liefhebbers teleurgesteld dat de herkenbare rode outfits, die eigenlijk niemand goed staan, verdwijnen. De nieuwe uniformen werden meteen omgetoverd in grappige memes, waarin ze worden vergeleken met de kleding in de films Star Wars, Logan's Run en Hunger Games.

Het creatieve brein achter het nieuw ontwerp is Waraire Boswell. "Een celebrity desiger die er bekend om staat A-list celebs - waaronder Ellen DeGeneres, Will Smith en Pharrell Williams - en professionele athleten te kleden", zoals Maccie zelf zegt.

De nieuwe look wordt deze maand in de VS ingevoerd. Of en welke landen daarna volgen is nog niet bekend. Kijk mee en oordeel zelf: yay or nay?

Lees ook: Zo scoor je altijd korting bij McDonald's

Bron: Girlfriend, Beeld: ANP