Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Opmerkelijke twist in Barbie-gate

Kimberley vertelde onlangs aan Shownieuws dat zij en Michael een heel gezellige week achter de rug hebben.

Opmerkelijke twist in Barbie-gate

Kimberley Bottelier vertelde onlangs aan Shownieuws dat zij en Michael van der Plaseen heel gezellige week achter de rug hebben. Deze uitspraak kwam als een enorme schok voor Tonny, die naar verluidt, al anderhalf jaar een relatie heeft met de brunette.

Relatie

“Ik had een relatie met Kimberley Bottelier en alles was gewoon als elke week. Dus het was voor mij ook allemaal nieuw”, aldus een verbaasde Tonny aan Shownieuws. De beste man claimt dat de realityster al een hele tijd achter zijn liefje aan zit. Kimberley zou al eerder opgebiecht hebben dat Michael contact met haar zocht. “Twee maanden geleden vertelde Kimberley tegen mij: ‘Ik word gepord door Michael op Facebook.’ Maar ik nam het niet serieus. Hij heeft aandacht bij haar gezocht en op haar ingepraat en zij is naar Torremolinos gegaan.” Toch zou daar volgens Kimberley niets van waar zijn… “Ik ben zijn vriendin niet, anders was ik natuurlijk niet naar Spanje gegaan. En met Tonny was ik al maanden klaar, omdat hij was vreemdgegaan.”

Update

Michael heeft zojuist een intieme foto gedeeld met zijn échte, nieuwe vlam. Er wordt met geen woord gerept over haar identiteit, maar hij zegt er het volgende over: "Och och me telefoon leg te roken hier. Wat waar hoe en wie willen de media wete. Nou wat is me nieuwe meissie, het is nog vers en we houde het rustig. Waar is bij het wegbrenge naar het vliegveld, ze is ook nog buiten me kindertjes gehouden vind het nog te vroeg daarvoor. Hoe is tja heftig of stevig of liefdevol noem het wat je ziet. Wie is ... dat ga ik niet aan de grote klok hange want ze kikt niet op media aandacht. En nee dit is niet om Sam terug te pakke zou onzin zijn en nee ik heb nog geen tattoo met haar naam zo snel wil ik niet zijn (velen vrage dat) en nee ik zit niet te wachten op reacties hieronder dat ik hiermee beter af ben wah wah wah want dat zou respectloos zijn naar de moeder van me kinderen met wie ik toch een aantal heel bijzondere jaren heb meegemaakt. Uch Ik heb gesproke."

Lees ook: Barbie zoenend gespot met pornoster Rolf Tangel

Bron: Shownieuws, Beeld: ANP