Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Máxima's prachtige figuur: Dit is haar geheim

Ook zij moet er hard voor werken!

Máxima's prachtige figuur: Dit is haar geheim

Eerlijk is eerlijk: als je de 45 bereikt is het moeilijker om in shape te blijven dan in de 20 jaren daarvoor. Maar hoe krijgt koningin Máxima het dan voor elkaar om haar strakke figuur te behouden? We kunnen je vertellen dat ze daar hard voor moet werken!

Sporty Queen

Nu haar drie dochters de leeftijd hebben bereikt dat Máxima niet meer achter hen aan hoeft te rennen, moet ze andere manieren verzinnen om in tip top shape te blijven. Gelukkig heeft ze daar ook een team voor dat in Story verslag doet. Zo staat er op villa Eikenhorst een loopband voor Willem-Alexander waar juist Max regelmatig op te vinden is.

Bezige bij

Maar alleen joggen is niet genoeg. Daarnaast neemt de koningin ook de tijd om wat baantjes te trekken in hun privézwembad (je gaat als royal natuurlijk niet naar de plaatselijke zwemvereniging) en traint ze haar core tijdens paardrijden door de Wassenaarse duinen. Bovendien is er in de villa nog een sportruimte waar Max de nodige krachttraining kan doen. Tot slot maken een goed kapsel, mooie make-up en royalwaardige outfits haar look helemaal compleet.

Lees ook: Zien: Het zusje van koningin Máxima

Bron: Happy in Shape, Beeld: ANP