Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:Zó heet het zoontje van Cheryl en Liam

Bijna zes weken na zijn geboorte, is de naam van het zoontje van Liam Payne en Cheryl bekend. The Sun weet te vertellen dat het jongetje Bear heet.

Eerder deze week zong de naam Taylor nog rond onder fans, omdat op een website waarop verjaardagen van sterren worden bijgehouden op 22 maart de naam Taylor Payne verscheen.

Volgens The Sun gingen het One Direction-bandlid en de Girls Aloud-zangeres niet over één nacht ijs toen ze de naam voor hun zoon uitkozen. Een bron van de krant weet te melden dat het stel pas een week na de geboorte van de baby besloot hem Bear te noemen. "Ze wilden hem eerst leren kennen. Voor hij werd geboren hadden ze de naam Bear niet in gedachten, maar nadat ze hem hadden ontmoet, bleven ze aan Bear denken en besloten ze dat die naam het beste paste."

Georgina Verbaan te zien in nieuwe komedieserie Papadagen

Zij vertolkt de bijrol van de lesbische salsalerares Flora die zorgt voor de nodige spanningen in het huwelijk tussen Martijn (Guido Pollemans) en Merle (Linde van den Heuvel). Dat hebben producent BosBros en AVROTROS, die de serie gaat uitzenden, dinsdag bekendgemaakt.

De hoofdrollen in de serie worden gespeeld door Hajo Bruins, Ruben van der Meer en David Lucieer. Papadagen wordt volgens de makers een “hippe, grootsteedse, 8-delige dramaserie, vol humor”. De serie volgt een groep vaders die elkaar iedere donderdag ontmoeten bij de zandbak in het park. Ondanks hun grote verschillen, ontwikkelen de papa's een vriendschap en steunen ze elkaar in hun drukke, moderne levens. De serie wil op humoristische wijze een beeld schetsen van het moderne ouderschap.

Dochter Ashton Kutcher dol op broertje

Wyatt, het dochtertje van Ashton Kutcher en zijn echtgenote Mila Kunis, is dol op haar broertje Dimitri. Dat vertelde de acteur aan Ellen Degeneres. Er is echter wel een probleempje. “Wyatt denkt dat Dimitri haar baby is”, zei Ashton. “Er komt een moment dat ik haar moet vertellen dat Dimitri niet haar baby is, en ik weet echt niet hoe ik dat moet doen”, biechtte Ashton op. “Ze houdt zo zielsveel van haar broertje. Misschien houdt ze nog wel meer van hem dan dat wij doen.”

Dimitri werd in november geboren. Volgens Ashton had Mila al in een eerder stadium voorspeld dat ze hun zoon die naam zouden geven. “Maar dat was ik vergeten”, zei de acteur. “Dat kwam doordat ze ook voorspelde dat Donald Trump de Amerikaanse presidentsverkiezingen zou winnen.” Ashton was daar zo door overdonderd, dat hij de andere voorspelling van zijn vrouw helemaal was vergeten. “Ik kwam vlak voor de geboorte thuis en vertelde dat ik een naam had bedacht voor ons kindje. Toen ik zei dat ik op Dimitri was uitgekomen, zei Mila dat ze dat eerder al had voorspeld.” En kijk eens hoe groot dochter Wyatt al is!

Bron: RTL, ANP Beeld: Instagram, ANP