Met Gala 2017: De meest opmerkelijke momenten

Ook dit jaar werden er bijzondere herinneringen gemaakt op het MET Gala in New York. Jaden Smith met zijn dread locks als accessoire zullen we niet snel vergeten.

Lees ook

Gisteravond vond het jaarlijkse Met Gala plaats. Naast de jurkenparade en de spraakmakende kapsels waren er ook tal van opmerkelijke momenten. Zo maakten love birds Selena Gomez en The Weeknd samen hun rode loper debuut, maar ook Bella Hadid – de ex-vriendin van de Canadese rapper – was van de partij. Zij werd vergezeld door haar girl squad Kendall Jenner, Hailey Baldwin en natuurlijk haar zus Gigi Hadid.

MET Gala

Ook Victoria’s Secret Angels Behati Prinsloo en Candice Swanepoel bevonden zich onder de genodigden. Het duo verdween even uit de spotlights, nadat ze kort na elkaar bevielen van hun eerste kind. Van de zwangerschapskilo’s was overigens geen spoor te bekennen, wat zagen ze er goed uit! Over zwangerschappen gesproken… Serena Williams maakte afgelopen maand bekend dat ze in blijde verwachting was van haar eerste kind, samen met verloofde Alexis Ohanian. De tennisster betrad de rode loper in een smaragdgroene avondjurk van Atelier Versace, waarin haar groeiende buik duidelijk zichtbaar was. Ook Jennifer Lopez was – geheel in seventies stijl – voor het eerst te bewonderen op de rode loper met haar nieuwe vlam Alex Rodriguez.

Opmerkelijke momenten

Al dat poseren op de rode loper en lachen voor de camera kan nogal vermoeiend zijn, daar kan Sean ‘Diddy’ Combs over meepraten. De rapper besloot daarom om even bij te komen op de trap en zijn vriendin Cassie te bewonderen terwijl zij schitterde voor de lens. De echte ster van de avond was wederom de queen van het Met Gala, Rihanna. De Barbadiaanse beauty hulde zich in een wel heel opvallend bloemen ensemble van Comme Des Garcons, waardoor alle ogen op haar gericht waren. Wauw! Ook Jaden Smith maakte de tongen los. De zoon van Will Smith had namelijk een heel opvallend accessoire mee; zijn afgeknipte blonde dreadlocks… eh, oké. Bekijk de foto hieronder

Bron: New York Timer, Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook