Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Nieuwe beauty-hype: Cool laser

Love!

Nieuwe beauty-hype: Cool laser

In de beauty-industrie komt de ene na de andere trend aan bod en zijn er steeds meer betere technieken en apparaten om iedere huid te laten stralen. Dat brengt ons op de volgende onmisbare beautyhype: Cool (of cold) laser, schrijft Happy in Shape.

Naar verluidt is Jennifer Aniston (48) helemaal fan en dankt zij haar prachtige huid aan deze verkoelende methode. Daar willen we natuurlijk wel meer over weten!

Brrrr

De cool laser-techniek is vanuit Amerika over komen waaien en wordt sinds kort ook in Nederland gegeven. Bij deze techniek wordt er een koude licht laser gebruikt om de huidcellen aan het werk te zetten, waardoor de stofwisseling in de cellen opnieuw op gang komt. Dit zou er voor kunnen zorgen dat er nieuw collageen wordt aangemaakt, het verouderen van de huid wordt tegengegaan en rimpels en littekens worden verminderd.

Dat was nog niet alles, want naar verluidt zou het niet alleen het gezicht verstevigen en liften, maar ook wallen onder de ogen verminderen, acne verminderen, hangende oogleden tegengaan, vochtophopingen in het gezicht verwijderen en ook nog eens een ontspannende behandeling zijn.

Bron: Happy in Shape, Beeld: iStock