Grazia’s moederdagactie!

Met de zomervakantie in het vooruitzicht is een abonnement op een van de leukste glossy's van Nederland geen overbodige luxe

Met de zomervakantie in het vooruitzicht is een abonnement op een van de leukste glossy's van Nederland geen overbodige luxe. Met de nieuwste Marie Claire in je luie strandstoel, een kakelverse Grazia lezen vanuit je hangmat of de beste health tips halen uit de nieuwste Happy in Shape? Het kan allemaal, en met deze gigantische kortingsactie is dat nóg leuker!

Als je niet kunt kiezen, kun je natuurlijk gewoon meerdere abonnementen nemen, want voor slechts 15 euro haal je al een van de kortlopende abonnementen in huis. Ook leuk om cadeau te geven aan een vriendin of voor Moederdag. Verras je haar niet één keer, maar iedere keer weer! Bij een abonnement op Marie Claire, Happy in Shape, Beau Monde en Elegance geldt dat je vijf keer een editie krijgt voor 15 euro. Neem je een abonnement op Grazia, dan ontvang je tien nummers voor hetzelfde bedrag. Zo geniet je een zomer lang van de leukste glossy's. Bekijk en bestel hier!

Laatste nieuws