Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Dit zijn de allereerste beelden van Adam Zkt. Eva VIPS

Waar veel mensen er in eerste instantie nog vanuit gingen dat Adam Zkt. Eva VIPS één grote grap zou zijn, gaat het langverwachte programma vanaf 18 mei toch echt van start. Inge de Bruijn, Chaira Borderslee, Cassius Verbond, Curt Fortin en Tony Wynczynski trappen het allereerste seizoen ooit af, al is dat voor sommigen toch een beetje awkward. Al lijkt olympisch zwemkampioene Inge de Bruijn zich prima te vermaken op het tropische eiland.

Teen Mom-ster Kailyn Lowry bevestigt wie de vader van haar derde kind is

De realityster hield lange tijd haar mond over de vader van haar derde kindje, maar heeft nu dan toch bevestigd wie het is. Via social media laat de Teen Mom-ster weten dat Chris Lopez de vader van de baby is, en ze hoopt dan ook dat de media haar vanaf nu met rust laat. Wel laat ze weten dat ze de opvoeding van haar derde spruit voornamelijk zelf zal doen en Chris dan ook geen grote rol in het leven van hun kindje zal spelen.

Fajah Lourens in tranen om moeder

Het afgelopen jaar was op persoonlijk vlak geen makkelijk jaar voor Fajah en haar familie. De fit girl verloor haar kleine neefje Elfin, wat gespaard ging met een heftige periode. In een emotionele video bedankt ze haar moeder Mieke dan ook voor alle steun. Zo vertelt ze dat het haar moeder was die de familie erdoorheen sleepte. Ook leerde ze van haar moeder dat je altijd iedereen moet vergeven. “Voor je eigen rust en niet haatdragend te zijn”. Moeder Mieke is dan ook erg dankbaar voor Fajah’s lieve woorden. “Het is eigenlijk een cadeau om dit zo van haar te horen".

Bron: Shownieuws, Radar Online Beeld: RTL, Kijk, Instagram, ANP