Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Kardashian Kompilatie

Kylie Jenner voelde zich zichtbaar ongemakkelijk tijdens het Met Gala.

De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Dit is waarom Kanye West niet aanwezig was tijdens het Met Gala

Nadat Kim afgelopen week flink door het slijk werd gehaald, omdat haar billen in werkelijkheid niet zo perfect zijn als ze op Instagram vaak doet lijken, liet ze afgelopen zondag in New York tijdens het Met Gala wel even zien wat ze in huis heeft. De realityster straalde in een strakke witte jurk, maar deed dit wel zonder iemand aan haar zijde. Manlief Kanye liet het bekende mode-event dit jaar aan zich voorbij gaan. De rapper zou het na zijn zenuwinzinking vorig jaar rustiger aan willen doen en zou de druk tijdens de rode loper nog niet aankunnen. Gelukkig was Kim niet helemaal alleen, want ook zussen Kendall en Kylie waren aanwezig tijdens het gala vol bekendheden.

'Khloe Kardashian in verwachting van eerste kindje'

De familie Kardashian is al aardig op weg om de volgende generatie in hun voetsporen te laten treden, alleen Khloé laat nog op zich wachten. De blondine genoot de afgelopen jaar volop van haar nichtjes en neefjes, maar zou zich nu ook aan het klaarstomen zijn voor het moederschap. Volgens Celebuzz zou de realityster zelfs al in blijde verwachting zijn van haar eerste kindje. Khloé zou verdacht vaak verhullende kleding aan hebben en haar buik proberen te verbergen voor de paparazzi. Het is nog maar de vraag of de blondine daadwerkelijk in verwachting is. Haar vriend Tristan Thompson werd nog niet zo lang geleden voor het eerst vader van een zoon, die hij samen met zijn ex-vriendin kreeg.

Kylie Jenner ongemakkelijk tijdens Met Gala

Uiteraard moet je aardig bekend zijn om uitgenodigd te worden tijdens het Met Gala, maar eenmaal binnen maakt het vrij weinig uit hoeveel volgers je op Instagram hebt of wat je beroep is. Zo werd Kylie naast Hollywood-koppel Blake Lively en Ryan Reynolds geplaatst, wat op zijn zachtst gezegd wat awkward beelden opleverden. Terwijl het acteurskoppel zich vermaakt met de andere gasten lijkt Miss Jenner zich vooral bezig te houden met haar telefoon. Wellicht dat ze snel haar zussen Kim en Kendall een berichtje stuurde om haar uit deze gênante setting weg te halen.

Bron: Hollywood Life, Celebuzz Beeld: Instagram