Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

'Drake verwekte kind in Amsterdam'

Voormalig porno-actrice Sophie, waarmee Drake in januari in Amsterdam werd gespot, beweert nu zwanger van hem te zijn. Ze heeft de sms-berichtjes, waarin de twee correspondeerden over de zwangerschap, bewaard. Drake zou haar om een abortus hebben gevraagd. Zijn management laat weten: "De vrouw heeft een zeer twijfelachtige achtergrond. Ze heeft toegegeven dat ze meerdere relaties had. Ze is een van de vele vrouwen die beweren zwanger te zijn van hem. Als het kind echt van Drake blijkt te zijn, wat hij niet verwacht, doet hij wat het beste is voor het kind."

Eerste modecampagne voor dochter Kate Moss

Lila Grace Moss Hack, de 14-jarige dochter van Kate Moss, treedt in de voetsporten van haar wereldberoemde moeder. Ze heeft haar eerste modecampagne binnen, als het gezicht van een Londense haarsalon. Vorig jaar maakte ze haar modellendebuut op de cover van de Italiaanse Vogue, samen met Kate

Katy Perry in Carpool Karaoke

James Corden heeft de zoveelste grote ster gestrikt die bij hem in de auto komt zingen voor zijn populaire programma Carpool Karaoke. Katy Perry it is! Katy zal echter te zien zijn in The Late Late Show Carpool Karaoke Primetime Special, een losse uitzending op 22 mei.

Laatste nieuws

Zie ook