Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ken onthult waarheid over Temptation Island

Nu legt Ken voor het eerst uit hoe de vork in de steel zit.

Ken onthult waarheid over Temptation Island

Niets is wat het lijkt in Temptation Island, dat bevestigde voormalig verleider Shady onlangs. Shady Mohamed was onder andere te zien in programma's als Ex on the Beach en Oh Oh Daar Gaan We Weer en deed in 2016 mee aan Temptation Island als een van de verleiders. En ook nu maken de deelnemers uit het laatste seizoen de tongen los, vooral over het prille koppel Ken en Lize is veel te doen. Het duurde dan ook niet lang voor de eerste roddels de wereld in werden geholpen. Nu legt Ken voor het eerst uit hoe de vork in de steel zit.

Roddels

Ken - met de man bun, de gouden keel en zwoele blik - was een van de meest spraakmakende personen uit Temptation Island. Hij schoof aan bij Anna Nooshin in haar nieuwe YouTube-serie Gossip, waarin de gasten ingaan op de roddels en vertellen wat daarvan waar is. “De relatie met Lize is vooruit gedacht en enkel voor de publiciteit”, is één van de eerste roddels die Anna Nooshin hem voorlegt. Daar is Ken heel kort over: “Nee, dat is niet waar. ” Toch geeft de krullenbol toe dat het productieteam van Temptation zich heeft bemoeid met hun relatie. “Dat hebben ze gedaan, maar heel subtiel. Ik zei eerst tegen de productie dat ik niet wist of ik Lize’s type was. Toen kreeg ik achteraf te horen dat ze me wel een beetje leuk vond.”

Trio’s en orgie’s

Op de vraag of Ken en Lize een trio en/of een orgie hebben gehad in het Temptation-huis, moet Ken zich even achter de oren krabben, waarna hij zegt nog nooit van die roddels gehoord te hebben. En ze daarna stellig ontkent. “Dat wil Lize ook niet”, aldus Ken. “Als je het aan mij vraagt, zeg ik ja. Maar ik zou het niet kunnen; als je van een meisje houdt en met haar bent, dan kun je niet seks hebben met een ander meisje. “ Toch blijkt Ken niet vies te zijn van trio’s. “Maar niet met een vriendinnetje”, voegt hij daar nog snel aan toe.

Nog even over de orgie’s

“Niet een orgie met iedereen bij elkaar. Op een gegeven moment gingen acht koppels op dream date en dan bleven er nog zes vrijgezellen over; zes vrijgezelle dames en heren gingen allemaal naar een hotel – wij waren er dus niet bij omdat we op dream date gingen – maar iedereen had seks met elkaar gehad…”

Lees ook: Zo ziet de broer van Temptation Islands Ken eruit

Bron: YouTube, Beeld: VIJF