Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em.

De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kourtney gespot met nieuwe vlam

Scott, wie? Kourtney Kardashian heeft het volgens Amerikaanse media wel heel gezellig met de 15 jaar jongere Younes Bendjima (23). De twee zouden, volgens TMZ, al twee maanden casual aan het daten zijn. De twee hebben elkaar in oktober hebben ontmoet en Younes was er, volgens bronnen, bij toen de Kardashian-zussen in Parijs waren. Kim Kardashian werd overvallen in het appartement waar ze met haar zussen verbleef. Afgelopen dinsdag werden ze samen gespot tijdens een lunch in West Hollywood en toen ze aan het shoppen waren. Bekijk die foto HIER.

Werken voor Kim Kardashian? Het kan!

Kim Kardashian wil haar glam squad uitbreiden. La Kardashian pakt haar zoektocht groots aan met een nieuw programma Glam Masters. In het programma mogen vier beautybloggers een tijdlang werken met Kim. Ze worden vervolgens door juryleden beoordeeld op hun talent, charisma en visie. De blogger die aan het eind van de serie als winnaar uit de bus komt, mag aan de slag voor het bedrijf van Kim Kardashian. De officiële titel van de te vergeven baan is Beauty Director for Kardashian Apps. Kim doet in haar post een oproep aan bloggers om zich op te geven voor de talentenjacht. Wil jij werken met de reality-queen? Sla dan nu je slag!

Bron: RTL, The Sun, TMZ, Beeld: Instagram