Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Wesley en Yolanthe zijn op zoek naar jou!

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Auto Gordon gestolen in PC Hooftstraat

De presentator stond vandaag een minder leuke verrassing te wachten, toen hij erachter kwam dat zijn auto was gestolen. De zwarte Ford stond in de bekende PC Hooftstraat geparkeerd, maar was als sneeuw voor de zon verdwenen toen hij weer bij zijn auto aankwam. De voormalige zanger wil zijn auto uiteraard graag terug, en plaatste dan ook een oproep op Facebook. “Mijn auto is gestolen pfff, gewoon uit de PC Hooftstraat. Het is een opvallende auto, een zwarte Ford Lobo platinum edition met kenteken VZ-164-G mocht iemand deze wagen tegenkomen, bel dan de politie! Alvast bedankt!”, aldus Gordon.

Barbie terug van vakantie met Rolf en de kids

Samantha en haar nieuwe liefde besloten om alle hectiek in Scheveningen even achter zich te laten en er samen met de kinderen op uit te trekken. Het stel vertrok naar het zuidelijke Limburg, en dat lijkt aardig te zijn bevallen. “Heerlijk weekje gehad met de kindjes”, schrijft Samantha op Facebook, waarbij ze een paar foto’s van het gezelschap plaatst.

Wesley en Yolanthe Sneijder-Cabau op zoek naar personeel

Heb jij er altijd al van gedroomd om in Ibiza aan de slag te gaan, dan hebben Wesley en Yolanthe goed nieuws voor je. Het stel opent een restaurant in hartje Ibiza, maar daar hebben ze uiteraard ook personeel voor nodig. De sollicitatiebus is inmiddels geopend, dus mocht je geïnteresseerd zijn; ze zoeken nog mensen voor de bediening. Je moet wel van 1 juni tot en met eind september beschikbaar zijn, en er waarschijnlijk snel bij zijn. De vacature is natuurlijk erg populair...

Bron: Show Beeld: Facebook, Instagram, ANP