Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Kardashian Kompilatie

It's never a dull moment with the Kardashians.

De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kylie Jenner krijgt flinke kritiek op lingeriefoto

De realityster heeft op social media enorm veel mensen die dagelijks haar foto’s en filmpjes voorbij zien komen. Kylie krijgt dan ook vaak lovende reacties, maar wordt ook vaak onder een vergrootglas gehouden. De realityster slash zakenvrouw wordt er dan ook van beschuldigd haar foto’s enorm te fotoshoppen, wat haar niet bepaald in dank wordt afgenomen. Bij een foto waarbij ze in enkel haar lingerie poseert, krijgt Kylie het flink te verduren. “Ik heb geen idee wat hier allemaal aan de hand is” en “Dit ziet er niet meer natuurlijk uit. Zo zielig” zijn slechts een greep uit de negatieve reacties. Ai!

Kim Kardashian optisch slanker door badpak

De realityster is een liefhebber van waist trainers, maar bij het zien van deze foto’s dachten haar fans even dat ze te ver was gegaan. De taille van Kim leek nog nooit zo slank, maar blijkt een grote optische illusie te zijn. De realityster heeft namelijk een bodysuit aan, waarvan de zijkant wit is en ze hierdoor slanker lijkt. Zie jij het ook?

Kylie Jenner toont schade aan natuurlijke lokken

De jongste Jenner-telg heeft al meerdere malen van kapsel en van haarkleur veranderd, wat niet bepaald bevorderlijk voor haar lokken is geweest. De realityster is tegenwoordig dan ook een grote fans van pruiken, waardoor ze haar eigen haar minder snel beschadigd. Al is dat niet de enige reden dat ze een pruik draagt, want van haar eigen haar is weinig meer over. Zo liet ze op Snapchat de schade zien.

Beeld: Instagram