Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wietze reageert voor het eerst op radiorel

Het einde van de samenwerking tussen Mattie Valk en Wietze de Jager liep uit op een heuse radiorel. Daarom heeft Wietze nu besloten om voor het eerst zijn zegje te doen. 

Wietze reageert voor het eerst op radiorel

De samenwerking van Qmusic-duo Mattie Valk en Wietze de Jager was de afgelopen tijd hot topic. Mattie heeft namelijk een einde gemaakt aan de samenwerking met zijn radiomaatje en blijft verbonden aan Qmusic. Wietze - die niet heeft bijgetekend - besloot daarop een boze e-mail te schrijven naar zijn ex-collega, maar die belandde in de handen van de media. Binnen no time ontstond er een heuse radiorel. Daarom heeft Wietze nu besloten om voor het eerst zijn zegje te doen.

Geschrokken

“Ik ben heel erg geschrokken dat mijn mail op straat ligt”, vertelt Wietze aan de Telegraaf. “Niet veel mensen hadden die. Ik wil het liever rustig houden en een beetje bijkomen van alles.” De reactie van Mattie op de brief deed hem niet veel. “Ik heb Mattie op de radio gehoord, maar vond zijn verhaal niet heel sterk”.

Toekomst

Waar zijn toekomst in de radiowereld ligt, blijkt nog onzeker. “Ja, ik weet dat ik nog steeds welkom ben bij Sky Radio waar we samen naartoe zouden gaan, maar ik weet het echt nog niet.”

Lees ook: Drama radioduo Mattie en Wietze te zien in documentaire

Bron: Show, Beeld: ANP