Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Michella Kox in tranen na borstverkleining

Via Facebook deelt de Echte Meisjes in de Jungle-ster een emotionele video over de ingreep.

Michella Kox in tranen na borstverkleining

Al bijna vier weken ligt Michella Kox in bed om te herstellen van haar borstverkleining. Een cosmetische ingreep waar ze nu ontzettend veel spijt van heeft... Via Facebook deelde de Echte Meisjes in de Jungle-ster een video waarin ze daar openhartig over vertelt.

Spijt

"Ik heb heel veel spijt dat ik in mezelf heb laten snijden. Denk goed na als je jezelf gaat verbouwen, voordat je het weet, vermink je je hele lichaam", vertelt Michella haar volgers in het emotionele filmpje.

Wonden

"Ik heb mijn borsten een keer laten vergroten, nog een keer, je wordt ouder, ze gaan hangen. Ik dacht ik, ik laat ze verkleinen en rechtzetten", aldus de brunette. Maar kort na de borstverkleining ging het mis en sprongen de wonden open...

Nooit tevreden

Michella waarschuwt haar volgers dan ook voor de gevolgen van het nastreven van 'perfectie'. "Wij vrouwen zijn nooit tevreden. Alle meisjes, wees blij met jezelf. Wat mij is overkomen, gun ik niemand. Denk na."

Updates

De video is inmiddels verwijderd, maar Michella geeft haar volgers nog regelmatig een update. Zo deelde ze vandaag een boos bericht op Facebook waarin ze vertelt dat ze naar de dokter is geweest en direct moet stoppen met roken omdat de wonden niet goed genezen. Iets waar ze absoluut niet blij mee is.

Lees ook: De cast van Echte Meisjes in de Jungle toen & nu

Bron: Telegraaf, Beeld: ANP, Facebook