Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's top 5. Best gelezen van de week

De week was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes.

Grazia's top 5. Best gelezen van de week

De week was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Moeten Haribo 'gebakken eitjes' wel eieren voorstellen?

Kun jij ook altijd zo genieten van een zak(je) HARIBO Starmix? Dan wil je dit weten. Het gerucht gaat dat het gebakken eitje helemaal geen ei is... Wait what!?

2. Wait, what!? De HARIBO snoepsleutels zijn geen sleutels

Gisteren stond internet op zijn kop: het gerucht ging dat de HARIBO 'gebakken eitjes' helemaal geen eieren waren maar UFO's. Na een reactie van de snoepjesfabrikant bleken het toch gewoon eieren te zijn. Maar: de snoepsleutels, zijn dus écht geen sleutels!

3. WhatsApp komt met nieuwe handige functie

Je krijgt een appje, opent het gesprek maar besluit later te antwoorden, waarna je verder gaat met andere dingen. Er gaan een paar uur overheen en eindstand: je hebt nooit meer gereageerd. Herkenbaar? Met de nieuwe functie van WhatsApp niet meer, want binnenkort kun je namelijk gesprekken bovenaan vastpinnen.

4. 7 Dingen die elk dorpsmeisje herkent

Met de fiets naar school, weinig tot geen stoplichten en een oase van rust om je heen, het klinkt voor een dorpsmeisje als muziek in de oren. Hoewel je er stiekem naar verlangde om ooit in de grote stad te gaan wonen, besef je je waarschijnlijk maar al te vaak hoe fijn het leven in zo’n dorp nou eigenlijk is.

5. Opmerkelijke twist in Barbie-gate

Kimberley Bottelier vertelde onlangs aan Shownieuws dat zij en Michael van der Plaseen heel gezellige week achter de rug hebben. Deze uitspraak kwam als een enorme schok voor Tonny, die naar verluidt, al anderhalf jaar een relatie heeft met de brunette.