Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Sylvie Meis zwanger?

Fans van het Duitse programma Let’s Dance vragen zich af of miss Meis in blijde verwachting is, dat meldt OK Magazine. Kijkers menen een beginnend buikje te zien onder de witte jurk die ze in een van de laatste afleveringen droeg. Bekijk de beelden hieronder.

Douwe Bob uit de kleren

Douwe Bob siert de cover van de negende editie van de L'Homo. Hoofdredacteur Linda de Mol onthulde haar covermodel maandag in Amsterdam en overhandigde Douwe het eerste exemplaar. De zanger laat op veel van de foto’s niets aan de verbeelding over. Zo poseert hij naakt met alleen een cowboyhoed voor zijn edele delen en ging hij met blote billen te paard. "Dat was best spannend, maar ik wist waar ik ja tegen had gezegd, dan moet je er ook vol voor gaan. Ik schaam me niet voor mijn lichaam", aldus Douwe. "De foto’s moeten seks uitstralen."

Een bericht gedeeld door Gay.nl (@gay.nl) op

Ryanne van Dorst in Ranking The Stars

Ryanne van Dorst, Thomas Cammaert en Remy Bonjasky zijn de nieuwe gezichten in het panel in het komende seizoen van Ranking the Stars. Dat heeft presentator Paul de Leeuw maandagmiddag bekendgemaakt in de Coen en Sander Show op Radio 538. De rest van het panel bestaat uit 'oudgedienden'. Zo zijn Richard Groenendijk, Patty Brard, Loretta Schrijver, Jörgen Raymann en Gerda Havertong weer van de partij en kruipen ook Isa Hoes, Georgina Verbaan, Karin Bloemen, Anny Schilder, Marc van der Linden en Sylvia Geersen weer achter een van de desks.

Bron: RTL, Shownieuws,